زمان واریز یارانه نقدی شب یلدا اعلام شد/ صفر تا صد کالابرگ و یارانه نقدی شب یلدا قیمت روز گوشت قرمز در ۱۹ آذر ۱۴۰۴ قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ + جدول روش وثیقه کردن دارایی‌ها از سیم‌کارت و یارانه تا طلا و سهام اعلام شد زمان ثبت نام وام ۵۰ میلیونی بازنشستگان تامین اجتماعی + شرایط پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ هر گرم طلای ۱۸ عیار، ۱۲ میلیون و ۷۶۷ هزار تومان شد، سکه ۱۳۳ میلیون و ۳۰۰ تومان سهمیه بنزین این خودرو‌ها حذف نمی‌شود + جزئیات عرضه اولیه سهام نیان باتری خاوران با نماد بانیان تکلیف کارت سوخت مالکین چندخودرو چه می‌شود؟ پیش بینی قیمت دلار سه‌شنبه ۱۸ آذر ‍۱۴۰۴ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ سهمیه سوخت موتورسیکلت‌ها محفوظ است؛ تسهیلات برای فرسوده‌ها اصلاح قیمت بنزین و جزئیات سهمیه‌بندی/ بنزین سه نرخی از این تاریخ اجرایی میشود شرایط فروش اطلس S ویژه متقاضیان طرح عادی اعلام شد

قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۶/۲۳ |برنت ۷۲ دلار و ۴۳ سنت شد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۴۶ سنت معادل ۰.۶۴ درصد افزایش به ۷۲ دلار و ۴۳ سنت رسید.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۶ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 13
کد خبر: ۲۵۷۱۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، قیمت نفت در روز جمعه افزایش یافته و روند فزاینده به وجود آمده به دنبال اختلال در تولید نفت آمریکا در خلیج مکزیک را ادامه داده است. طوفان فرانسین تولیدکنندگان را مجبور کرده سکوهای نفتی را قبل از رسیدن طوفان به ساحل لویزیانا تخلیه کنند.


قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 46 سنت معادل 0.64 درصد افزایش به 72 دلار و 43 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 48 سنت معادل 0.70 درصد افزایش 69 دلار و 45 سنت معامله می‌شود.


قیمت نفت برنت در روز سه‌شنبه برای اولین بار از اواخر 2021 به کمتر از 70 دلار در هر بشکه رسید، اما با توجه به شرایط فعلی احتمالاً نفت برنت حدود 1.7 درصد و نفت آمریکا حدود 2 درصد در این هفته افزایش قیمت خواهد داشت.

     

تولیدکنندگان نفت آمریکا خسارت‌های به وجود آمده از طوفان فرانسین را تخمین زده و آماده از سرگیری فعالیت‌ها در خلیج مکزیک می‌شوند. تحلیلگران یوبی‌اس پیش‌بینی می‌کنند تولید در این منطقه در ماه سپتامبر 50 هزار بشکه در روز نسبت به ماه قبل کاهش یافته باشد و برخی تحلیلگران هم کاهش 60 هزار بشکه‌ای تا 1.69 میلیون بشکه در روز را تخمین می‌زنند.


اطلاعات رسمی نشان می‌دهد حدود 42 درصد از تولید نفت منطقه از روز پنجشنبه متوقف شده است.


سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) و همچنین آژانس بین‌المللی انرژی در این هفته پیش‌بینی خود از رشد تقاضا برای نفت را پایین آورده و دلیل آن را مشکلات اقتصادی در چین به عنوان بزرگترین واردکننده نفت دنیا اعلام کرده‌اند.


اطلاعات اقتصادی ضعیف چین نشان می‌دهد تقاضا برای نفت در این کشور به عنوان دومین اقتصاد بزرگ دنیا تا مدت طولانی تری در سطح پایین باقی می‌ماند. این در حالیست که تقاضا در سایر کشورها هم کاهش یافته است.


واردات نفت خام چین از ژانویه تا ماه اوت سال جاری میلادی به طور متوسط 3.1 درصد نسبت به همین دوره در سال گذشته میلادی کاهش داشته است.


نگرانی در مورد تقاضا در آمریکا هم ادامه دارد. قراردادهای آتی بنزین و میعانات گازی آمریکا در این هفته به پایین‌ترین سطح طی چند سال گذشته رسید. ذخایر نفت و سوخت آمریکا در هفته گذشته به دنبال کاهش شدید تقاضا افزایش یافته است./ تسنیم

کلمات کلیدی: نفت دلار قیمت
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار